Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Διαχείριση και εκπαίδευση

education

Εκπαίδευση στη χρήση των εφαρμογών

Οι νέες social media εφαρμογές είναι εύκολες στη χρήση τους έχοντας χαμηλή καμπύλη μάθησης όσον αφορά τις βασικές λειτουργίες τους σε προσωπικό επίπεδο. Η επαγγελματική τους χρήση όμως προϋποθέτει συνεχή ενημέρωση και βαθιά γνώση των δυνατοτήτων τους αλλά και των κινδύνων που υπάρχουν. Μόνο ένας ειδικευμένος σύμβουλος μπορεί να παρέχει την κατάλληλη εκπαίδευση λαμβάνοντας υπόψιν κάθε φορά το τύπο της επιχείρησης που απευθύνεται.

Διαχείριση των εφαρμογών εκ μέρους των πελατών

Πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν το χρόνο και τις γνώσεις ή το προσωπικό με τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να διαχειρίζονται εσωτερικά τη παρουσία τους στα νέα μέσα. Ο σύμβουλος σε αυτή τη περίπτωση παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς γίνεται ένα απομακρυσμένο μέλος της επιχείρησης μέσω outsourcing και αναλαμβάνει τη προώθηση της και τη διαχείριση των λογαριασμών και των εφαρμογών της.

Η εταιρία μας έχει αναλάβει την εκπαίδευση αρκετών στελεχών επιχειρήσεων μέσα από one-to-one σεμινάρια αλλά και διαλέξεις σε γκρουπ, ενώ συχνά αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση πολλών εταιρικών προφίλ, σελίδων στο Facebook, προφίλ στο Twitter, στο Linkedin και blogs έχοντας αποκομίσει έτσι την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται ο χειρισμός της εταιρικής ταυτότητας ενός brand στα social media. Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρεστε να παρακολουθήστε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.