Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Εταιρικό προφίλ

professional

Επαγγελματικά προφίλ

Όντας χρήστες σχεδόν όλων των δημοφιλών social media εφαρμογών για πολλά χρόνια έχουμε την εμπειρία και δημιουργούμε σωστά δομημένους λογαριασμούς χρήστη, προβάλλοντας μια οργανωμένη και επαγγελματική παρουσία της επιχείρησης αυξάνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης της τόσο στα αποτελέσματα της εσωτερική αναζήτησης των εφαρμογών όσο και των μηχανών αναζήτησης, π.χ. της Google.

Ασφάλεια λογαριασμού

Η ασφάλεια του επαγγελματικού λογαριασμού σας είναι πρωτεύουσας σημασίας, αν αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν hackers τότε μπορούν να λειτουργούν εκ μέρους σας και να αμαυρώσουν την εικόνα της επιχείρησης – οργανισμού σας. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και θωρακίζουμε τους λογαριασμούς σας στα social media έτσι ώστε ακόμα και αν σας κλέψουν το προφίλ να μπορέσετε να το ανακτήσετε εύκολα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τους νέους κινδύνους και δρούμε προληπτικά ώστε να μην διατρέχουν κανένα κίνδυνο οι λογαριασμοί σας και κατ’επέκτασιν η Διαδικτυακή σας παρουσία.

Η εταιρία μας έχει αναλάβει την ασφάλεια πολλών social media λογαριασμών ενώ συχνά δημοσιεύουμε στο blog μας οδηγούς προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρεστε να θωρακίσετε την παρουσία σας στα social media παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.