Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

consulting

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Βοηθούμε τις επιχειρήσεις δημιουργώντας την στρατηγική marketing που υποστηρίζει τους στόχους που έχουν θέσει. Μέσω μιας ολοκληρωμένης online και offline στρατηγικής μπορούμε να κάνουμε την εταιρία σας να ξεχωρίσει από το πλήθος των εταιριών που δραστηριοποιούνται στα social media. Το πρώτο βήμα είναι να εξετάσουμε εκ βάθρων τις μέχρι τώρα προσπάθειες σας και να αναλύσουμε τα αποτελέσματα αυτών, θετικά και αρνητικά.

Έπειτα αναλύουμε τα στατιστικά από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και καταγράφουμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία προτείνοντας τρόπους βελτιστοποίησης του χειρισμού της Διαδικτυακής σας παρουσίας έτσι ώστε να υποστηρίζει το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Τέλος, ακούμε τους επιχειρηματικούς και στρατηγικούς στόχους της επιχείρησής σας και χαράζουμε ένα αποδοτικό πλάνο δράσης αφού μελετήσουμε την αγορά και τον ανταγωνισμό. Αναγνωρίζουμε έτσι από πολύ νωρίς τις ευκαιρίες και τα προβλήματα που πιθανόν θα συναντήσουμε και τα κάνουμε μέρος του σχεδίου δράσης που θα αναπτύξουμε.

Με αυτή την μέθοδο είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην επιτυχία με τα αποτελέσματα που επιθυμείτε από την ενασχόλησή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε στο χώρο σας για τις υπηρεσίες μας τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.