Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Ιστοσελίδες και blogs

Οι πλατφόρμες που περιγράφονται παρακάτω είναι ανοικτού κώδικα (open source) και από τις πιο δημοφιλής στον κόσμο με εκατομμύρια χρήστες. Όλες τους μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν είτε ως μεμονωμένα ιστολόγια, είτε ως ιστολόγια που είναι μέρος της ιστοσελίδας σας, είτε ως αυτόνομες ιστοσελίδες.

Blogger logo

Blogger της Google

Το blogger φιλοξενεί τα ιστολόγια αποκλειστικά σε δικούς του server γλυτώνοντας σας έτσι χρήματα για την φιλοξενία (hosting) αλλά και για όνομα χώρου (domain name). Το blogger είναι μια πλήρως επεξεργάσιμη πλατφόρμα που μπορεί να προσαρμοστεί στην εταιρική σας ταυτότητα, παρέχει στατιστικά στοιχεία χρήσης και είναι αρκετά εύκολο στην διαχείρισή του.

wordpress logo

WordPress

To WordPress είναι μια πλατφόρμα blogging που μπορεί να φιλοξενηθεί είτε online είτε σε δικούς σας servers για περισσότερο έλεγχο αλλά και περισσότερες δυνατότητες. Είναι η πιο πλούσια και συνάμα εύκολη στην χρήση πλατφόρμα με χιλιάδες επεκτάσεις που προσθέτουν περίπλοκες λειτουργίες με μερικά κλικ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

Drupal logo

Drupal

To Drupal είναι από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες και κατά πολλούς το πιο μοντέρνο open source σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Φιλοξενείται αποκλειστικά σε δικούς σας server και αυτό απαιτεί την αγορά ενός ονόματος χώρου (domain name) και χώρου φιλοξενίας (hosting). To Drupal μπορεί να κατασκευάσει αρκετά σύνθετα projects, η socialU επέλεξε να κατασκευάσει σε αυτή την πλατφόρμα το episkeptis.gr.

Joomla logo

Joomla

To Joomla είναι μια αρκετά σύνθετη πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας απλής στατικής ιστοσελίδας έως την κατασκευή ενός πολύ σύνθετου project ή ενός eshop. Φιλοξενείται αποκλειστικά σε δικούς σας server και αυτό απαιτεί την αγορά ενός ονόματος χώρου (domain name) και χώρου φιλοξενίας (hosting).

Πέραν των γνωστών αυτών CMS, η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει στο στήσιμο και στην διαχείριση πολλών άλλων online εφαρμογών όπως είναι το Tumblr, το Posterous ή το Typepad μεταξύ άλλων.

Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό ή εταιρικό ιστολόγιο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Η εταιρία μας έχει μεγάλη πείρα τόσο στην κατασκευή ενός ιστολόγιου όσο και στην δημιουργία περιεχομένου και ανακοινώσεων.