Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Facebook marketing

facebook logo

Γιατί το Facebook;

Αδιαμφισβήτητα το Facebook με τους 800 εκατομμύρια χρήστες είναι σήμερα ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων παγκοσμίως! Στην Ελλάδα το Facebook ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια χρήστες, με άλλα λόγια περίπου 3 στους 5 Έλληνες που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο διατηρούν προφίλ στην αγαπημένη αυτή εφαρμογή.

Τι λένε οι έρευνες;

Έρευνες στην Ελλάδα (MRB Οκτ. 2010) δείχνουν πως η σωστή υποστήριξη, η ουσιαστική επικοινωνία με τους χρήστες και η στοχευμένη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών στα κοινωνικά δίκτυα αυξάνει την πιθανότητα αγοράς. Οι χρήστες δηλώνουν πως επηρεάζονται από τις πληροφορίες που λαμβάνουν από τα ψηφιακά δίκτυα που συμμετέχουν και συχνά δοκιμάζουν νέα προϊόντα βασισμένοι στις συστάσεις των φίλων τους.

Μπορώ και μόνος μου;

Το Facebook, μέσω των σελίδων (pages) του, έδωσε τη δυνατότητα σε χρήστες με χαμηλές έως καθόλου τεχνολογικές γνώσεις να διατηρούν μια παρουσία στο διαδίκτυο και να προβάλλουν – προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Δυστυχώς, η ορθή επαγγελματική χρήση μιας σελίδας που παράγει αποτελέσματα – Return on Investment – απέχει πολύ από την καθημερινή προσωπική χρήση ενός απλού προφίλ.

Υπηρεσίες Facebook Marketing