Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Διαφημίσεις Facebook

facebook logo ads

Το Facebook έχει αλλάζει το τρόπο που προωθούνται οι επιχειρήσεις. Οι σελίδες του Facebook είναι μέχρι στιγμής το πιο δυνατό εργαλείο προώθησης μιας επιχείρησης στο ευρύ κοινό, κάθε πράξη – σχόλιο, like, απάντηση σε ερώτηση κτλ – των χρηστών “διαφημίζεται” στους φίλους τους.

Τι γίνεται όμως με μια επιχείρηση που τώρα ξεκινά, με ένα προϊόν που πρέπει να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό άμεσα ή με μια υπηρεσία που απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς; Εδώ την λύση δίνουν οι διαφημίσεις του Facebook.

Οι διαφημίσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής βασίζονται σε ένα συνδυασμό των προτιμήσεων των χρηστών και των δημογραφικών τους στοιχείων σε αληθινό χρόνο, δηλαδή οι διαφημίσεις πρέπει να είναι ευέλικτες και η διαχείριση τους συνεχής. Οι διαφημίσεις αυτές μπορούν να στοχεύσουν τόσο τους χρήστες που δεν έχουν ακούσει ποτέ για εσάς αλλά οι προτιμήσεις τους “μαρτυρούν” ότι μάλλον θα ενδιαφέρονταν για αυτό που προσφέρετε ή στους χρήστες που έχουν ήδη κάνει like της σελίδα σας αλλά ίσως έχετε χάσει επαφή μαζί τους λόγω χαμηλού edgerank (Τι είναι το edgerank;).

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το διαφημιστικό εργαλείο του Facebook ή σας ενδιαφέρει να αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη δημιουργία και τη διαχείριση των διαφημίσεων σας έτσι ώστε να προβάλλονται στο σωστό κοινό, εντός των ορίων του προϋπολογισμού, παράγοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.