Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Εφαρμογές Facebook

facebook logo apps

Οι εφαρμογές του Facebook βοηθάνε τις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ευφάνταστους τρόπους στους χρήστες. Χωρίζονται στις εξής κατηγορίες, εφαρμογές για σελίδες (υποκαρτέλα σε μια Facebook σελίδα), εφαρμογές για ιστοσελίδες, εφαρμογές μέσα στο Facebook (camvas), και εφαρμογές Facebook για κινητά τηλέφωνα.

Εφαρμογές για Facebook σελίδες

To Facebook προσφέρει τις βασικές λειτουργίες και εμφάνιση σε όλους τους χρήστες. Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες βελτιστοποίησης επαγγελματικών σελίδων και προσωποποίησης τους με κατασκευή ειδικών καρτελών καλωσορίσματος, προώθησης δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και προϊόντων, διαγωνισμών, φόρμες επικοινωνίας και πολλές άλλες λειτουργίες λαμβάνοντας υπ’όψιν στην εταιρική σας ταυτότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογές για ιστοσελίδες

Η ενίσχυση της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας μέσω μια εφαρμογής στο Facebook μπορεί να έχει σημαντικές θετικές συνέπειες στο Διαδικτυακό σας marketing. Αν επιτρέπετε στους χρήστες να εγγραφούν κάνοντας χρήση της ταυτότητάς τους στο Facebook τότε αυτοί θα μπορούν να κοινοποιούν στο προφίλ τους τις πράξεις τους στην ιστοσελίδα σας αλλά και να καλούν φίλους τους να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μεταξύ πολλών άλλων δυνατοτήτων. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογές μέσα στο Facebook

Οι εφαρμογές αυτές προβάλλονται σε μεγάλο χώρο μέσα στο Facebook και μπορούν να είναι ένα παιχνίδι όπου ο χρήστης παίζει παρέα με τους φίλους. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφαρμογές Facebook για κινητά τηλέφωνα

Οι mobile εφαρμογές βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο, οι χαμηλές τιμές των smartphones (τηλέφωνα με δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης στο Διαδίκτυο και εκτέλεσης εφαρμογών) σε συνδυασμό με τις χαμηλές χρεώσεις των παρόχων κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργήσει ένα κοινό που λειτουργεί σε αληθινό χρόνο και περιμένει να λαμβάνει αυτόματα πληροφορίες βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεται και των κοινωνικών δικτύων που συμμετέχει. Η επιχείρησή σας τι κάνει για αυτό; Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.