Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Σελίδες Facebook

facebook logo pages

Οι σελίδες του Facebook είναι το εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην συγκεκριμένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης – όχι προφίλ ούτε ομάδα, αυτό μας λένε οι όροι χρήσης του Facebook. Οι Facebook pages είναι μια Διαδικτυακή παρουσία, κάτι σαν ένα mini-site της επιχείρησής σας. Η μεγάλη τους διαφορά με τις ιστοσελίδες είναι ότι λειτουργούν μέσα σε μια κοινότητα χρηστών, πολλών χρηστών – πάνω από 3 εκατομμύρια στην Ελλάδα και σχεδόν 800 εκατομμύρια παγκοσμίως!

Οι Facebook σελίδες, εφόσον στηθούν σωστά, ενισχύουν την επαγγελματική εικόνα και δυναμώνουν την ιστοσελίδα μιας επιχείρησης και την προβολή αυτής στις μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google. Επίσης, οι Facebook σελίδες μπορούν να έχουν εφαρμογές που βοηθούν τους χρήστες να περάσουν το μήνυμα της επιχείρησής σας στους φίλους τους και να καταναλώσουν ευκολότερα το περιεχόμενο που προωθείται. Τέλος και πιο σημαντικό, οι σελίδες στο Facebook επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τους να δημοσιεύουν νέα και ανακοινώσεις στο κοινό που έχει επιλέξει να λαμβάνει αυτές τις δημοσιεύσεις, κοινώς σε κάθε χρήστη που έχει πατήσει like (Μου αρέσει) στην σελίδα. Αυτή είναι μια απλή εξήγηση γιατί η αλήθεια είναι κάπως πιο σύνθετη.

Στο Facebook “κουμάντο” κάνει ο αλγόριθμος edgerank, βάσει αυτού του αλγόριθμου “αποφασίζει” το Facebook σε ποιον χρήστη θα προβάλλει την κάθε δημοσίευση μιας σελίδας ή κάποιου χρήστη. Η λογική του edgerank είναι απλή, αν η αλληλεπίδραση μεταξύ δύο σημείων (edges) είναι συχνή και ποιοτική τότε προβάλλει τις δημοσιεύσεις του ενός σημείου – βλέπε Facebook σελίδα – στο άλλο σημείο – βλέπε Facebook χρήστης. Αν το edgerank μεταξύ των φίλων της σελίδας σας και της σελίδας σας είναι χαμηλό τότε κανείς από αυτούς δεν θα βλέπει τις ανακοινώσεις σας. Για να πετύχετε ένα υψηλό edgerank με τους χρήστες της σελίδας σας στο Facebook τότε θα χρειαστείτε μια ολοκληρωμένη Facebook marketing στρατηγική.

Η socialU έχει βοηθήσει πάνω από 20 εταιρίες να ξεκινήσουν την προβολή τους στο Facebook μέσω μιας επαγγελματικής σελίδας με προσωποποιημένη εφαρμογή. Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες ή ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε την δική σας επαγγελματική Facebook σελίδα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.