Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Στρατηγική Facebook

facebook logo

Το Facebook έδωσε την δύναμη σε εκατομμύρια χρήστες με ελάχιστες έως καθόλου τεχνολογικές γνώσεις να εκφραστούν. Το ίδιο συνέβη και για πολλές εταιρίες, αυτές που έχουν ήδη μια Διαδικτυακή παρουσία προσπαθούν να την ενισχύσουν και να προσελκύσουν χρήστες – πελάτες μέσω του Facebook ενώ αυτές που μέχρι τώρα δίσταζαν βρήκαν μια “φθηνή” και χαμηλού ρίσκου διέξοδο για να προβληθούν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ή θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εταιρίες που κοινωνικοποιούνται μέσω της γνωστής αυτής social media εφαρμογής είναι η απόδειξη της αξίας που έχουν οι πράξεις τους και η ενασχόλησή τους με το Facebook. Αν ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης πληρώνει έναν υπάλληλο ή μια εταιρία για την διαχείριση τότε μιλάμε για το ROI (Return on Investment) ενώ αν ο ιδιοκτήτης ασχολείται ο ίδιος ενεργά με το Facebook Marketing μιλάμε για το ROE (Return on Engagement) – μην ξεχνάμε πως ο χρόνος είναι χρήμα.

H socialU έχει μεγάλη εμπειρία στην χάραξη στρατηγικής που υποστηρίζει το επιχειρηματικό πλάνο μιας επιχείρησης ώστε οι ενέργειές μας να παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Ο τρόπος που το πετυχαίνουμε αυτό αποτελείται αλλά δεν περιορίζεται στις παρακάτω ενέργειες:

  • Αναγνώριση στόχων προς επίτευξη και αναγνώριση ευκαιριών.
  • Ανθρώπινο δυναμικό που θα ασχοληθεί και εκπαίδευση αυτού.
  • Δημιουργία ή/και βελτιστοποίηση της παρουσίας της εταιρίας στο Facebook, δημιουργία προσωποποιημένων εφαρμογών.
  • Προετοιμασία για την δημιουργία μοναδικού περιεχομένου και ανακοινώσεων ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα δημοσιεύσεων.
  • Ανάπτυξη ενός offline marketing plan που θα υποστηρίζει τις online ενέργειες.
  • Προετοιμασία της ιστοσελίδας για να δεχθεί τις προωθητικές ενέργειες.
  • Υιοθέτηση του πλάνου δράσης σε όλη την διαδικασία λειτουργίας της εταιρίας.
  • Συνεχής αναθεώρηση βάσει feedback, monitoring και στατιστικών στοιχείων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.