Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Linkedin marketing

facebook logo

Γιατί το Linkedin;

To Linkedin είναι το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο. Εδώ οι χρήστες, είτε έχουν την δική τους επιχείρηση, είτε δουλεύουν σε μια επιχείρηση, είτε ψάχνουν δουλειά, αλληλεπιδρούν με μοναδικό σκοπό το επαγγελματικό όφελος. Οι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες δημιουργούν ένα ψηφιακό βιογραφικό (CV) και μέσω αυτού βρίσκουν άλλους χρήστες ή ομάδες χρηστών που ασχολούνται στον ίδιο ή παρεμφερείς επαγγελματικούς κλάδους.

Προφίλ στο Linkedin

Στο Linkedin ο χρήστης δημιουργεί το προσωπικό του προφίλ και έπειτα συμπληρώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες στις οποίες ειδικεύεται. Μπορεί να προσθέσει το πλήρες βιογραφικό του, όπως στοιχεία εκπαίδευσης και προϋπηρεσία, αλλά και να λάβει ψηφιακές συστατικές επιστολές. Τέλος, ο χρήστης μπορεί να γίνει μέλος σε ομάδες όπου θα γνωρίσει περισσότερους επαγγελματίες και θα μπορέσει να συνδεθεί μαζί τους στην εφαρμογή και να συζητούν για νέες ευκαιρίες στην αγορά, νέα projects και να ανταλλάζουν απόψεις και εμπειρίες μεταξύ πολλών άλλων. Για περισσότερες λεπτομέρειες και βοήθεια στην δημιουργία ενός δυνατού προφίλ στην εφαρμογή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σελίδα στο Linkedin

Αν ο χρήστης διαθέτει την δική του εταιρία ή θέλει να προωθήσει την εταιρία στην οποία εργάζεται δεν έχει παρά να δημιουργήσει μια επαγγελματική σελίδα μέσα στο Linkedin και εκεί να περιγράψει αναλυτικά τον σκοπό της εταιρίας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αλλά και να συνδέσει υπηρεσίες όπως το Twitter ή το blog της εταιρίας ώστε να λαμβάνουν τα νέα και τις ανακοινώσεις και οι εκεί φίλοι. Για περισσότερες λεπτομέρειες και βοήθεια στην δημιουργία μιας δυνατής επαγγελματικής παρουσίας της εταιρίας σας στην εφαρμογή παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.