Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Κώστας Γαρεφαλάκης: Ο Άγιος!

Ο Κώστας έγινε γνωστός από τη τηλεόραση μέσω ενός εύθυμου και πλακατζή χαρακτήρα που ενσαρκώνει και γρήγορα έγινε ο αγαπητός σε όλους “Άγιος”. Η εκπομπή ξεπέρασε τα όρια του νησιού και ο Κώστας συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με την Ελένη Μενεγάκη.

Κανάλι στο YouTube

Ψάχνοντας στο YouTube είδαμε ότι οι χρήστες αγαπάνε και διασκεδάζουν με τα αποσπάσματα από τα βίντεο του “Άγιου” που έχουν ανεβάσει διάφοροι φίλοι του Κώστα. Έτσι δημιουργήσαμε ένα κανάλι που προβάλλει ολόκληρα επεισόδια από παλαιότερες παραγωγές και οι χρήστες ανταποκρίθηκαν.

Σελίδα στο facebook

Το προσωπικό προφίλ του Κώστα, όπως ήταν αναμενόμενο, έφτασε τους 5000 φίλους (το όριο που θέτει το facebook για τα προσωπικά προφίλ) και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια επαγγελματική σελίδα στο facebook και να επικοινωνεί και από εκεί με τους φίλους του. Κατασκευάσαμε μια καρτέλα στο facebook για τη προώθηση του καναλιού και των βίντεο του Κώστα.

Δείτε και άλλα projects.