Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Cuckoo bar

To Cuckoo bar είναι ένα αρκετά δημοφιλές κατάστημα διασκέδασης στο Ηράκλειο που ήθελε να ενισχύσει την εικόνα του μαγαζιού και στο facebook.

Οι χώροι του μαγαζιού

Έχοντας επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στη διακόσμηση, οι ιδιοκτήτες θέλησαν να τονίσουν τα έργα τέχνης που στολίζουν τους τοίχους και να αναδείξουν τους χώρους του bar. Στην καρτέλα Cuckoo bar ο χρήστης μπορεί να δει ποία έργα έχουν μετατραπεί σε ταπετσαρίες και το χώρο στον οποίο φιλοξενούνται.

Η μουσική μας

Η δημιουργία της καρτέλας Η μουσική μας επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν το πρόγραμμα του Cuckoo και βοηθάει να μάθουν όσοι δεν έχουν επισκεφθεί το μαγαζί τις μουσικές του επιλογές. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να κοινοποιούν το πρόγραμμα και να επιτυγχάνεται έτσι η μέγιστη διάδοση. Τέλος, ο player του facebook εμποδίζει την κλοπή του αρχείου της μουσικής.

Δείτε και άλλα projects.