Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

episkeptis.gr, βγαίνουμε καλύτερα!

Στο episkeptis σας βοηθάμε να βρείτε γρήγορα τα καλύτερα εστιατόρια, club, bar και καφέ που αρέσουν στους φίλους σας, δηλαδή τους ανθρώπους που γνωρίζετε και υπολογίζετε τη γνώμη τους. Βρείτε εύκολα και γρήγορα πληροφορίες και βαθμολογίες για επιχειρήσεις διασκέδασης!

Ποιοι γράφουν τις αξιολογήσεις;

Τα δεδομένα στην ιστοσελίδα προέρχονται κυρίως από φίλους σας και άλλους επώνυμους χρήστες που ελεύθερα διατυπώνουν τη γνώμη τους προσφέροντας αληθινές πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζετε ή μπορείτε να γνωρίσετε ποιοι είναι, όχι διαφημίσεις ή ψεύτικες αξιολογήσεις που υπάρχουν στις ιστοσελίδες με ανώνυμους χρήστες.

Πώς βοηθάει η εφαρμογή τις επιχειρήσεις;

Στην ιστοσελίδα του episkeptis μπορείτε να δείτε τι λένε οι χρήστες μας για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Τα δεδομένα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι πολύτιμα, σας επιτρέπουν να “ακούσετε” τι έχουν να πουν οι πελάτες σας και συνήθως το κάνουν με απίστευτη ειλικρίνεια! Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο episkeptis.gr επικοίνωνήστε μαζί μας.

Σελίδα στο facebook

H σελίδα στο facebook αποτελεί το σημείο ενημέρωσης για τους φίλους της εφαρμογής. Εκεί δημοσιεύονται οι τελευταίες βαθμολογίες και επιλεγμένες νέες καταχωρήσεις καταστημάτων. Φυσικά συζητάμε συχνά περί ανέμων και υδάτων και κάνουμε πολλές ερωτήσεις! Μια προσωποποιημένη καρτέλα με διαφορετικό μήνυμα προς τους φίλους της σελίδας υποδέχεται τους χρήστες και τους ζητά να κάνουν like.

Σελίδα στο foursquare

To episkeptis δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δημοφιλή εφαρμογή. Στην σελίδα του episkeptis.gr στο foursquare δημοσιεύονται οι πιο χρήσιμες πληροφορίες που αντλούμε από τις βαθμολογίες που δίνουν οι χρήστες της εφαρμογής.

Ιστολόγιο

Το blog του episkeptis.gr φιλοξενείται στο blogger.com της Google και έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε η είσοδος να γίνεται από το blog.episkeptis.gr. Εκεί δημοσιεύουμε τα “πιο επίσημα” νέα της εφαρμογής.

Προφίλ στο Twitter

To κεντρικό προφίλ είναι το episkeptis_gr όπου συνομιλούμε και αναγνωρίζουμε πιθανούς νέους χρήστες για την εφαρμογή μέσω του πολύ δυνατού εργαλείου αναζήτησης της εφαρμογής. Υπάρχουν και άλλα προφίλ, π.χ. το episkeptis_her τα οποία είναι bots και επιτρέπουν στους χρήστες να εγγραφούν τόσο στα RSS νέων καταστημάτων όσο και στα RSS νέων βαθμολογιών μέσω του Twitter.

Επισκεφθείτε τη εφαρμογή episkeptis.gr για περισσότερα.

Δείτε και άλλα projects.