Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

Gourmet Chef

To Gourmet Chef είναι ένα κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση εξοπλισμού για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες chefs. Πρόσφατα η επιχείρηση απέκτησε και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με αφορμή το eshop όπου πωλούνται στολές chef και επαγγελματικά εργαλεία κουζίνας η επιχείρηση στράφηκε στο Facebook με σκοπό την επαφή με την μεγάλη κοινότητα των επαγγελματιών του είδους που συμμετέχει στην εφαρμογή. Για την επαφή με την κοινότητα χρησιμοποιήσαμε το Facebook προφίλ του ιδιοκτήτη, μηχανές αναζήτησης, και συμμετοχές σε γκρουπ.

Για την προώθηση των σεμιναρίων που διοργανώνει ο ιδιοκτήτης του Gourmet Chef χρησιμοποιήσαμε μια επαγγελματική σελίδα του Facebook, την εφαρμογή των εκδηλώσεων και μια προσωποποιημένη εφαρμογή με φόρμα επικοινωνίας με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πάνω από το 1/3 των αιτήσεων συμμετοχής μέσα από την σελίδα του Gourmet chef στο Facebook.

Δείτε και άλλα projects.