Η socialU έγινε Baked Web Strategy!

Τα 3 χρόνια δραστηριοποίησης της socialU μας έδωσαν τα εφόδια και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μια εταιρία, με νέα εταιρική ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα baked.gr!

socialU

Η επιτυχημένη παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής στρατηγικής που εγγυάται τη δημιουργία μακροχρόνιων και δυνατών δεσμών με τους πελάτες και αποσκοπεί στην αύξηση του κύκλου εργασιών.

H socialU είναι μια εταιρία που γεννήθηκε την εποχή του Web 2.0, επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε πως θα δημιουργήσουμε μαζί την επιτυχημένη προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άκης Κιουπάκης

Akis Kioupakis

Είμαι απόφοιτος του Kingston University του Λονδίνου, MSc (with distinction) Business Information Technology, και έχω ειδικευθεί στη χρήση των εφαρμογών του Web 2.0 στις επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση. Στον ελεύθερο χρόνο μου γράφω στο ιστολόγιο μου και στη σελίδα μου στο Facebook για θέματα που αφορούν το Web 2.0, τα social media και το cloud computing. Θα βρείτε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχω στο Google+ profile μου.